210 600 29 36 699 30 77 524

Γυάλισμα αυτοκινήτων - Κέρωμα αυτοκινήτου - Προστασία Χρώματος

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αν το όχημά σας έχει χάσει την αρχική του λάμψη, περάστε από εμάς να σας αφαιρέσουμε (γρατσουνιές, πιτσιλιές χρωμάτων, άχνα, ρετσινιά κτλ)να το γυαλίσουμε και να το κερώσουμε δίνοντάς του τέλειο φινίρισμα.

ΚΕΡΩΜΑ - ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για προστασία του χρώματος του οχήματος σας από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τις συνθήκες της καθημερινότητάς χρησιμοποιούμε κερί για βαθιά γυαλάδα ή για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο προϊόν νανοτεχνολογιας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Ελάτε τώρα στο κατάστημά μας για να σας κάνουμε εντελώς δωρεάν μια επίδειξη στο όχημά σας, για να δείτε στην πράξη τα αποτελέσματα της δουλείας μας.

Επιλέξετε ένα από τα παρακάτω άλμπουμ

Williams F1 Ceramic Coat

Williams Ceramic Pro

Το κατάστημά μας είναι στο δίκτυο εφαρμοστών Williams Ceramic Coat. Το μοναδικό προϊόν προστασίας χρώματος με 5 χρόνια γραπτή εγγύηση εργοστασίου.

Χρησιμοποιείται διεθνώς από επίσημους αντιπροσώπους αυτοκινήτων κορυφαίων κατασκευαστών, όπως Jaguar, Maserati, BMW, Toyota, Alfa Romeo, Honda, Volvo, Nissan κ.α., για την προστασία των οχημάτων πελατών τους. Το προϊόν διατηρεί δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από δέκα χώρες και συνεχώς αναπτύσσεται.

Παρέχει στο αυτοκίνητο την μέγιστη προστασία χρώματος ενάντια στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες και καθημερινές φθορές όπως καυσαέρια, σκόνη, λάσπες, κουτσουλιές κ.α., χωρίς καμιά συντήρηση, με γραπτή 5ετή εγγύηση για την διατήρηση άριστης κατάστασης της εξωτερικής εμφάνισης του οχήματος!

 

Το Williams Ceramic Coat είναι προϊόν κεραμικής επίστρωσης στο χρώμα του οχήματος, κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Προστατεύει το χρώμα του οχήματος, βοηθώντας το να διατηρήσει την αρχική του λάμψη όπως ήταν την πρώτη μέρα στην έκθεση της αντιπροσωπείας. Κατάλληλο για εφαρμογή σε νέα και μεταχειρισμένα οχήματα.

Το Williams Ceramic Coat διεισδύει και δένει στους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο κεραμικό τελείωμα, το οποίο προσφέρει πραγματική προστασία μακράς διάρκειας πέντε ετών με γραπτή εγγύηση.

Το προϊόν έχει περάσει από πολλές εντατικές δοκιμασίες με απόλυτη επιτυχία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Williams Ceramic Coat είναι πιο ανθεκτικό σε διαλύτες, καιρικές συνθήκες και γενική φθορά από κάθε άλλο προϊόν προστασίας χρώματος.

 

Προστασία κατά των ακόλουθων εξωτερικών παραγόντων
Williams F1
Προϊόντα με κερί Προϊόντα με σιλικόνη Προϊόντα με πολυμερ/ά υλικά
Ηλιακής Ακτινοβολίας
Υπεριώδης Ακτινοβολίας
Παγετό – Χιόνι
Ακραίες Θερμοκρασίες
Οξέα – Όξινη Βροχή
Υδρογονάνθρακες (καυσαέρια αυτοκινήτων)
Φιλικότητα προς το περιβάλλον
Καθαριστικά - Διαλυτικά


και παρέχει:

 • Μεγάλη αντοχή σε βρωμιά
 • Εύκολη απομάκρυνση βρώμικων στοιχείων
 • Καθαρότερη εικόνα του αυτοκινήτου
 • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
 • 5 Χρόνια εγγύηση

Williams Ceramic Pro

Πώς Λειτουργεί:
Το Ceramic Coat εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες του οχήματος, εκτός από τα τζάμια με υαλοκαθαριστήρες. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και προστατεύει το χρώμα του οχήματος σας, από όλες τις προαναφερόμενες εξωτερικές απειλές.


Synthetic Coat

Το Synthetic Coat είναι νέο προϊόν προστασίας χρώματος, ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει την εξωτερική εμφάνιση του οχήματος σας από τις περιβαντολόγικες απειλές & καυσαέρια Το νέο προϊόν συνθετικό προϊόν προστασίας χρώματος είναι κατάλληλο για νέα και μεταχειρισμένα οχήματα μέχρι 10 ετών.

Προστατεύει το όχημα σας από:

 • Ηλιακή & υπεριώδη ακτινοβολία
 • Υψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες
 • Όξινη βροχή
 • Ατμοσφαιρικούς ρύπους (καυσαέρια)
 • Ρετσίνι
 • Καθαριστικά (σαπούνια μη κατάλληλα για οχήματα)

Περισσότερα: